Πέμπτη, 03 07th

Last updateΤρι, 12 Απρ 2016 8am

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ

               

Επαγγέλματα Γεύσεων και Αρωμάτων

Κατηγορία: LEONARDO DA VINCI Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2014 Super User
Εμφανίσεις: 236

"Επαγγέλματα Γεύσεων και Αρωμάτων" “Flavors & fragrances jobs” (“Métiers des saveurs et senteurs”) - FFJ - είναι ένα Leonardo da Vinci πρόγραμμα Συνεργασίας που υλοποιείται από την Ήπειρος Α.Ε  στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης.

Αντικείμενο του έργου «Επαγγέλματα των Γεύσεων και Αρωμάτων»

Κύριο αντικείμενο του έργου είναι η αξιολόγηση των αναγκών σε δεξιότητες και σε κατάρτιση  του τομέα των γεύσεων και αρωμάτων, η επεξεργασία προτάσεων για την  προσφορά κατάρτισης, η προώθηση και ανάδειξη των επαγγελμάτων αυτών. Θα προτείνει μια διακρατική και καινοτόμα προσέγγιση για τη στρατηγική της οργάνωσης και της ανάπτυξης του τομέα «γεύσεις και αρώματα», μέσω του εντοπισμού και της διάδοσης των καλών πρακτικών. Θα προτείνει επίσης τη δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτού του τομέα, θα δημιουργήσει  ένα πλαίσιο ανταλλαγών με θέμα την  αναγνώριση και πιστοποίηση των δεξιοτήτων.

Το έργο «Επαγγέλματα των Γεύσεων και Αρωμάτων», θα έχει διετή διάρκεια και λήξη τον Ιούνιο του 2015, ενώ κατά τη διάρκειά του προγραμματίζονται 7 διακρατικές συναντήσεις εργασίας για όλους τους εταίρους.



Περίοδος Υλοποίησης:
01/08/2013 - 31/07/2015

Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος: FFJ Project website!   Βρείτε μας στο Facebook Flavors and fragrances jobs Project on Facebook!

Newsletter1 Flavors and Fragrances Jobs
Newsletter2 Flavors and Fragrances Jobs

 
Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ LEONARDO DA VINCI LEONARDO DA VINCI