iso15

Super User

Super User

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχεδίαζουμε μαζί το νέο LEADER 2023-2027

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2023-2027 σχεδιάζει την υλοποίηση μιας ακόμα στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων, στο πλαίσιο της παρέμβασης Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤοΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας, σχεδιασμού που περιλαμβάνει τον καθορισμό της περιοχής και τη διαμόρφωση της τοπικής στρατηγικής η ΟΤΔ της «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ» διοργανώνει σειρά ενεργειών ενημέρωσης /διαβούλευσης με όλους τους τοπικούς φορείς και τον τοπικό πληθυσμό.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τους υποψήφιους επενδυτές, να εκδηλώσουν το επενδυτικό τους ενδιαφέρον, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Με τον τρόπο αυτό, μας δίνεται η δυνατότητα να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις επενδυτικές τάσεις/κατευθύνσεις, το ύψος αυτών, τον τομέα κτλ για τον σχεδιασμό της στρατηγικής, καθώς και την άμεση ενημέρωση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

Φόρμα Επενδυτικού Ενδιαφέροντος

Ενημερώσεις - Διαβουλεύσεις

 

 

Subscribe to this RSS feed