iso15

Νέα - ανακοινώσεις

 

κατάλογοςΑποτελέσματα υπ΄ αριθμ. ΣΟΧ 1/2024 για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός οικονομολόγου στην «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ-Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

κατάλογοςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αξιοποίηση Παραποτάμιας Περιοχής και Πηγών Λούρου»

κατάλογοςΑνακοίνωση υπ΄  αριθμ. ΣΟΧ 1/2024 (επαναπροκήρυξη ) για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός οικονομολόγου στην «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ-Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

κατάλογοςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
για την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης του catering στις 24 Νοεμβρίου 2023 κατά την διεξαγωγή της Εθνικής Ημερίδας στην Ι.Π. Μεσολογγίου το χρονικό διάστημα 23-25 Νοεμβρίου 2023 στο πλαίσιο της δράσης «Πιλοτική εφαρμογή ορθής διαχείρισης λιμνοθαλάσσιων απορριμμάτων και παρουσίαση – αξιολόγηση αποτελεσμάτων της», στο πλαίσιο της Πράξης «Πρωτοβουλία Αλιέων για την Προστασία του Περιβάλλοντος» με Κωδικό ΟΠΣ 5150085 η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ε.Ε. στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020»

κατάλογοςΕκδήλωση - Workshop για τον OINOΤΟΥΡΙΣΜΟ με τίτλο «Μιλώντας για οινοτουριστικές
εμπειρίες», στο πλαίσιο του σχεδίου της διατοπικής συνεργασίας: «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

κατάλογοςΦεστιβάλ με τίτλο “ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΗΠΕΙΡΟΥ” στο πλαίσιο του σχεδίου της διατοπικής συνεργασίας: "ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΙΙ - Ελληνικός Γαστρονομικός Πολιτισμός“

κατάλογοςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παροχή υπηρεσιών διενέργειας Φεστιβάλ της τοπικής δράσης Β.3.5. «Τοπικές εκδηλώσεις» με τίτλο: «Μιλώντας για οινοτουριστικές εμπειρίες» στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας με τίτλο «Οργάνωση και Προβολή του Οινοτουρισμού» του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD, Υπομέτρο 19.3 του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020

κατάλογοςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παροχή υπηρεσιών διενέργειας Φεστιβάλ της τοπικής δράσης Β.5 «Φεστιβάλ και εκδηλώσεις» στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας με τίτλο “Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές ΙΙ: Ελληνικός γαστρονομικός πολιτισμός” του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD, υπομέτρο 19.3 του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020».

κατάλογοςΑνακοίνωση υπ΄αριθμ. ΣΟΧ 2/2023 (επαναπροκήρυξη ) για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός οικονομολόγου στην «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ-Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

κατάλογοςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας παροχής υπηρεσιών επιστημονικής καθοδήγησης και εποπτείας πιλοτικής εφαρμογής ορθής διαχείρισης λιμνοθαλάσσιων απορριμμάτων, κατάρτισης μελέτης οικονομικής και περιβαλλοντικής αποτύπωσης συλλεχθέντων απορριμμάτων, καθώς και κατάρτισης σχεδίου δράσης για την εφαρμογή πολιτικής ορθής διαχείρισης λιμνοθαλάσσιων απορριμμάτων, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρωτοβουλία Αλιέων για την Προστασία του Περιβάλλοντος» με Κωδικό ΟΠΣ 5150085, η οποία συγχρηματοδοτείται από την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας παροχής υπηρεσιών επιστημονικής καθοδήγησης και εποπτείας πιλοτικής εφαρμογής ορθής διαχείρισης λιμνοθαλάσσιων απορριμμάτων, κατάρτισης μελέτης οικονομικής και περιβαλλοντικής αποτύπωσης συλλεχθέντων απορριμμάτων, καθώς και κατάρτισης σχεδίου δράσης για την εφαρμογή πολιτικής ορθής διαχείρισης λιμνοθαλάσσιων απορριμμάτων, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρωτοβουλία Αλιέων για την Προστασία του Περιβάλλοντος» με Κωδικό ΟΠΣ 5150085, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ε.Ε. στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 2014-2020»

κατάλογοςΠρόσκληση υποβολής προσφορών για την απευθείας ανάθεση προμήθειας ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικού
κατάλογοςΑνακοίνωση υπ΄αριθμ. ΣΟΧ 1/2023 για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων στην «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ-Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

κατάλογοςΦόρμα εγγραφής για το 1o Webinar Μηχανισμού Διαρκούς Πληροφόρησης ΤαΠΤοΚ

κατάλογοςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Τεχνική υποστήριξη για την οργάνωση και
υλοποίηση υβριδικού Διεθνούς Συνεδρίου για τα Παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO»

κατάλογοςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «υποστήριξη στην εκπόνηση του Σχεδίου
Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηγουμενίτσας»

κατάλογοςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Οργάνωση και υλοποίηση ταξιδίου
εξοικείωσης»
κατάλογοςΕνημερώσεις πρόσκλησης ιδιωτικών έργων CLLD/LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ
κατάλογοςΣυγκρότηση Ομάδας Διοίκησης Έργου (Ο.Δ.Ε.)